Хмельницький міськрайонний  суд додав рецидивісту ще чотири з половиною роки позбавлення волі до «послужного списку», але чи виправить це «горбатого»?

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури повідомляє, що за процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Хмельницького в суді доведено вину 37-річного жителя міста Хмельницький у хуліганстві (ч.4 ст.296 КК України).

Згадані події сталися ще у травні 2019 року в обласному центру. Чоловік, будучи напідпитку, вирішив прогулятись по місту, та прихопив із собою кухонний ніж і ще газовий балончик.

Першою жертвою зловмисника став неповнолітній 16-річний хлопець, якому хуліган безпричинно завдав декілька ударів по обличчю, але цього йому виявилось замало і він продовжив свою прогулянку. Коли зустрів випадкового перехожого, розпилив газ з балончика в очі незнайомцю. На досягнутому не зупинився, і наніс 55-річного чоловіку декілька ударів ножем в різні частини тіла та продовжував погрожувати іншим громадянам.

 Небайдужі люди викликали поліцію і зловмисника, який раніше вже  відбував покарання (15 років позбавлення волі за умисне вбивство, зґвалтування, хуліганство та майнові злочини) затримали.  І йому знову доведеться посидіти за гратами, може тепер заспокоїться?