Правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі за ряд хуліганських дій, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

Як з’ясувалося, у березні поточного року 35-річний водій «Лексуса» вирішив безпідставно загресувати на водія звичайного «ГАЗ». Правопорушник підійшов до машини потерпілого та почав бити ногою по водійських дверцятах. Водій простенької машини вирішив залишити місце події, проте зловмисник так просто не здався та почав переслідувати свою жертву.  За пів години хуліган наздогнав потерпілого, навмисно в’їхав у задню частину «ГАЗ», потім вибіг з машини, розбив вікно іншого водія, витягнув його, кинув на землю та побив, після чого покинув місце злочину.

Працівники кримінальної поліції встановили особу хулігана. Виявилось, що він неодноразово мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Наразі слідчі Шепетівського райуправління поліції вже оголосили йому про підозру у вчиненні хуліганства. За скоєне йому може загрожувати до 5 років ув’язнення.