Громадянин Румунії після звільнення з в’язниці мав намір залишитися в Україні нелегально та продовжити злочинну діяльність, тому працівники поліції разом із допомогою міграційної служби доправили злочинця до кордону з Румунією, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

42-річний чоловік з румунським громадянством був засуджений Ізмаїльським мікрорайонним судом до 14 років ув’язнення за вбивство та незаконне поводження зі зброєю. Декілька днів тому злочинець закінчив відбування покарання у Шепетівській виправній колонії.

 Проте оперативники відділу міграційної поліції у Хмельницькій області заволоділи інформацією, що на свободі громадянин Румунії бажає залишитися в Україні нелегально та продовжити злочинну діяльність. Взявши до уваги цей факт чоловіка притягнули до відповідальності за порушення іноземцем правил перебування в Україні.

Рішенням Шепетівського міськрайонного суду було затримання нелегала та примусове видворення його за межі України.

Тому працівники поліції спільно з колегами з міграційної служби відвезли іноземця на кордон з Румунією, де на пункті пропуску «Порубне» передали прикордонникам.

Найближчі 5 років злочинцю заборонено перетинати кордон з Україною.