святкова концертна програма та майстерка з українського народного танцю

Сьогодні хмельничани та гості нашого міста мали можливість насолодитися останньою, у рамках Великоднього ярмарку, концертною програмою – «Великдень єднає!», в якій взяли участь творчі колективи й окремі виконавці міського Будинку культури, студенти Хмельницького музичного коледжу імені Владислава Заремби та солісти Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру. 

Усі, хто завітав на мистецьку акцію, мали можливість не лише споглядати українські народні танці «Плескач», «Волинська полька» у виконанні старших вихованців народного аматорського ансамблю народного танцю "Веселка", а ще й навчитися вправно танцювати. На майстер-клас з українського народного танцю усіх охочих дітей і дорослих запросив керівник ансамблю Володимир Петрина.

Зі сцени лунали щирі слова привітання усім хмельничанам і гостям міста зі світлим святом Христового Воскресіння з побажаннями, щоб наша віра допомогла здолати будь-які труднощі та наповнила серця радістю, а передзвін великодніх дзвонів приніс лише благі вісті про перемогу України. Адже народ, що тримається витоків древніх обрядів та традицій – непереможний. І ніяка війна не зможе відлучити нас від роду, забрати з нашого серця рідну мову, віру, світогляд, культуру та зламати національний дух, бо ми були, є і будемо вільною нацією, що готова з піснею на устах воювати та перемагати!

Нагадаємо, усі мистецькі заходи, у межах Великоднього ярмарку, відбувалися на підтримку Збройних Сил України і тривали з 1 по 18 квітня. Протягом трьох тижнів хмельничани і гості міста насолоджувалися українськими піснями і танцями, надихалися самобутньою культурою нашої країни.