12 травня в рамках благодійного туру-марафону «Готуємо контрнаступ разом» у Городку відбувся концерт народного артиста України Павла Дворського. Як повідомляється на офіційному Телеграм-каналі Городоцької міської ради, городоччани задонатили понад 90 тисяч гривень.

1 лютого народному артисту Павлу Дворському виповнилося 70-років. До свого ювілею співак вирішив присвятити підтримці української армії серію концертів. Цей тур-марафон артист назвав «Готуємо контрнаступ разом».
— Основна мета марафону — це збір коштів на спеціальну військову техніку для одного з інженерного полку в складі ЗСУ, — зазначив Пало Дворський під час виступу.
12 травня Павло Дворський зі своїми синами, які пішли по стопах батька і також є співаками, завітали до Городка з благодійним концертом. На концерті був присутній представник даного підрозділу, що народився на Городоччині та зараз несе службу у Збройних Силах України.
Військовий привіз прапор свого полку, підписаний гаслом військового формування «Не знайшовши шляху, прокладу його». Прапор та інші лоти благодійного аукціону придбали глядачі концерту.