Наші транспортники втілили мрію багатьох хмельничан, які хоча б раз заходили до салону тролейбуса №11, який має власну назву «Тролейбус єдності і віри». Фактично, це – художня галерея на колесах. У його салоні – експозиція малюнків-плакатів на патріотичну тематику періоду російсько-української війни, які обійшли не одну європейську художню виставку. Це – репродукції картин відомої української художниці з Ніжина Катерини Васечко. У сюжетах: українські матері, що закривають своїх дітей, воїни, захисники Маріуполя, Азовсталі…До речі, ці картини Катерина почала писати, коли в рідному місті ховалась з 6-річною донькою від ракетних обстрілів. У її воєнних сюжетах багато любові і болю, але вони й об’єднують людей вірою і силою нашої гідності. Ці малюнки, до речі, з’явились у салоні «одинадцятки», коли вся країна молилась за наших азовсталівців

Ідея перетворити звичайний тролейбус в художньо-патріотичну галерею належала керівництву КП «Електротранс». Однак одним тролейбусом єдності і віри транспортники не обмежились. І запропонували студентам ВПУ№25, які нині проходять практику на базі підприємства, створити патріотичний стінопис за малюнками Катерини Васечко. Про це йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці «Електротрансу».
Віддали юним митцям великий бетонний мур: від входу – до диспетчерської підприємства. І тепер, замість сірих бетонних стін – сім яскравих патріотичних муралів. « Є тут сюжети з «Мавки», де описується жіноча українська краса, є малюнок з воїном, — розповіла майстерка виробничого навчання та викладачка живопису училища №25 Іванна Тарасюк.
— Ми використовували фасадну акрилову фарбу з додаванням кольорових пігментів. Для студентів це перший такий вагомий досвід, їм було дуже цікаво виконувати такі роботи».
Центральна ідея живописної серії – на одному з стінописів: «Мрія у нас на всіх одна…І вона обов’язково здійсниться!»
Керівництво підприємства задоволене результатами творчої практики. «У нас на підприємстві є художниця Іванна Тарасюк. Також одна із наставниць-художниць — мама Захисника. І ось вперше ми запросили на практику здобувачів освіти художників. Результат співпраці — мега-позитив і краса. Щиро дякуємо за втілення ідеї талановитим митцям: дівчатам-студенткам та майстриням ВПУ №25. Дівчатка, ви неймовірні!».