Саме під такою назвою відбулося відкриття виставки в Хмельницькому обласному художньому музеї знаної художниці, поетеси та письменниці не лише в Україні, а й далеко за її межами. Культурна громада Хмельниччини радо вітала післякарантинний вернісаж, адже після тривалої перерви світ мистецтва просто захопив яскравою кольоровою палітрою, насиченою сонцем і справжнім літнім теплом. Полотна дарували чудовий емоційний заряд, якого ми так давно потребували, адже кожне з них змушувало прикипіти до оригінального зображення, роздивлятися деталі, вимальовувати перед собою цілісний сюжет.

Емма Андієвська народилася в 1931 році в Україні, а з 1943-го живе в Берліні. Її персональні виставки проходили з успіхом у США, Канаді, Франції, Німеччині, Австралії, Бразилії, Ізраїлі, Швейцарії та, звичайно ж, в Україні. Вона працює, в основному, у стилях сюрреалізму та герметизму. Цікаво, що через певні обставини вона не здобула спеціальної художньої освіти, проте це ніяк не завадило їй творити. До речі, в своїй творчості працює переважно акриловими фарбами. Емма володіє оригінальним художнім прийомом, коли відбувається накладання фарби на полотна аж до двадцяти п’яти разів. Таким чином вона створює стереоскопічний ефект рухомих фарб, помітний, коли дивитися на картини під різними кутами зору.
В її художньому доробку налічується понад десять тисяч картин, а з роботами Андієвської було випущено десять каталогів.
Роботи художниці справді досить цікаві та унікальні, їх варто побачити хоча би раз, аби полюбити її творчість. Вона легка й невимушена, водночас занурює у її внутрішній світ, надзвичайно багатогранний.