Дарувати позитивний настрій землякам, радувати в наш непростий час – така мета у Оксани Делечук, жительки Крушанівки Кам'янець-Подільського району. Вона розмалювала веселковими кольорами зупинки транспорту у своєму селі, та ще й у сусідньому Рункошеві. Тепер непримітні раніше стандартні кам’яні навіси перетворилися в живописні полотна, біля яких приємно постояти; їх фотографують і милуються.

Оксана Володимирівна свого часу закінчила обласну художню школу в Херсоні, там же згодом здобула медичну освіту. Доля розпорядилася так, що з чоловіком переїхала на Кам’янеччину і вже два десятки років живе тут із сім’єю. Працювала в місцевому фельдшерсько-акушерському пункті, але його персонал нині скоротили, і пані Оксана залишилася без роботи. На жаль, в селі закрили й школу-дев’ятирічку, приміщення якої, зізнається, трохи допомагала оформлювати.
У сільській місцевості немає часу нудьгувати чи впадати в депресію, тут вирує постійна праця біля землі. Проте душа не може без краси, без реалізації художнього дару – от і прийшла до неї ідея розмалювати всіма кольорами веселки зупинку в селі! Крім того, «станція очікування» в населеному пункті давно потребувала ремонту. Завдяки спільній роботі керівництва громади, в. о. старости с. Крушанівка Вікторії Продан та ТОВ «Агро ЕКО ХХІ» в особі генерального директора Олександра Гінзеровського відремонтували та облаштували зупинку, нині вона сяє патріотичними фарбами. Згадане товариство повністю профінансувало витрати на матеріали у розмірі 13 тисяч гривень.
Подивившись на вдалу роботу, сусідній Рункошів і собі захотів мати таку красу, тож місцева влада запросила майстриню, аби і їм розмалювала маленькі «станції», де очікують автобус місцеві жителі – це зупинка на трасі села і поворот на славнозвісну Бакоту.