Кожна перемога , на будь-якому рівні, є свідченням праці, зусиль, старань, прагнень і, безперечно, – прекрасним стимулом до нового визнання.

Про це вже добре знають вихованці танцювальної студії «VIVA Dance» у Волочиську. Тут під керівництвом хореографа Юлії Ковтун відкривають для себе світ танцю 110 хлопчиків і дівчаток.

Нещодавно 60 учасників «VIVA Dance» брали участь у змаганнях, що відбулися в Тернополі, і отримали диплом як наймасовіший колектив змагань.

Проте для багатьох надзвичайно дорогою була особиста перемога. Як от для танцювальної пари – Богдана Чорного та Ангеліни Глушко.

На жаль, карантинні обмеження позначилися й на заняттях дітей у студії, їх доводилося проводити переважно в домашніх умовах. І як тільки карантин послабили, якомога більше часу намагалися відвести для тренувань, тим паче, що отримали запрошення від Всеукраїнської громадської організації сучасного і бального танцю взяти участь у конкурсі. Ангеліна й Богдан особливо задоволені результатом, адже привезли з Тернополя Диплом за перше місце у категорії "Школа до 12 років" за виконання вальсу, ча-ча-ча, джайву. Дев’ятирічна Ангеліна та одинадцятирічний Богдан тренуються разом вже 6 років і ставлять перед собою нові цілі. Танець для них – найулюбленіше заняття.

– Свого часу моя бабуся Тамара Григорівна Хандрусь, стала засновницею хореографічної студії народного, а пізніше й бального танцю у Волочиську, – розповідає Юлія Ковтун. – Я з великим задоволенням займалася хореографією під її керівництвом. Потім продовжила навчання в Рівненському державному гуманітарному університеті, де опановувала бальну хореографію. Стажувалася у Польщі, а тепер свою величезну любов до танцю передаю дітям, – продовжує Юлія. – Надзвичайно радію перемогам, здобуткам своїх вихованців. Наш колектив вже мав можливість виступати у більшості українських міст, а також за кордоном – в Австрії, Чехії, Польщі. Впевнена, що вихованців «VIVA Dance» високо оцінюватимуть ще на багатьох-багатьох змаганнях.

Великі спасибі за старання дітям і їхнім батькам, які дають можливість їм розвиватися, вдосконалюватися і йти до своєї мрії.

Вже зовсім скоро Ангеліна й Богдан, як і інші вихованці студії, братимуть участь у черговому конкурсі, що відбудеться у Львові. Зараз у них – наполегливі, іноді й виснажливі, тренування. Проте це варте того, щоб відчути найкращий смак – перемоги.