19 вересня славне місто Дунаївці відзначило 618 річницю від свого дня народження.

У цей знаковий день ще із самого ранку по всіх храмах служився молебень за процвітання міста та мир, здоров’я і добробут його жителів. Які, до речі, вже багато років прославляють свій рідний край – малу батьківщину. Чимало славних земляків – вихідців із Дунаєвеччини – відомі за межами України. Звичайно, не оминули їх увагою у міській раді, де й відбулася зустріч міського голови Веліни Заяць з відомими дунаївчанами.
У міському Будинку культури проходили урочистості за участі творчих колективів, вихованців дитячої школи мистецтв, джазового оркестру «Black Tone Jazz» та зразкового естрадного оркестру «Ritm BAND».
Із теплими вітальними словами до присутніх звернулась міський голова Веліна Заяць, яка вручила грамоти жителям міста за особистий внесок у розбудову Дунаєвеччини та іменні стипендії обдарованим дітям і молоді в галузях освіти, культури і спорту.
Родзинкою свята стало відкриття абсолютно оновленого центру позашкільної освіти, який вперше в історії позашкілля Дунаєвеччини відкрив двері не лише для школярів, а й для дошкільнят. Не менш цікавим сюрпризом стало вручення міським головою ключів від нового шкільного автобуса директору Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – Оксані Куріловській.
Відрадно, що для усіх жителів та гостей було підготовлено чимало цікавих сюрпризів та подарунків: фотозони, тематичні інсталяції, театралізована екскурсія містом, виїзна святкова торгівля (фуд-корд) та 100 призів у безпрограшній лотереї від народного депутата України Олександра Гереги та депутатки Хмельницької обласної ради Уляни Ткаченко.
Проте справжній настрій дунаївчанам, а особливо – молоді, подарували Олександр Герега та Уляна Ткаченко, запросивши на свято співачку Ольгу Цибульську.
Що ж, багато вражень і позитивних емоцій подарував цей день усім жителям славної Дунаєвеччини, яка з кожним роком розвивається й прославляє Хмельниччину.