Маємо пишатися: в першому етапі загальнонаціоналького конкурсу «Made in Ukrain: найгарніше село України» перемогу здобув Старий Кривин Нетішинської територіальної громади Шепетівського району! В голосуванні, що проходило з 25 вересня по 25 жовтня, Старий Кривин отримав 11498 голосів, його найближчий суперник – село Цвітне з Кіровоградщини   (11007).

 Слід зазначити, інформують у відділі з інформаційних питань Нетішинської міської ради, що за звання найкращого українського села змагалися понад 200 населених пунктів, серед них 15 – із Хмельниччини. Оголошення ж переможців відбудеться 16 листопада. Щиро віримо, що саме Старий Кривин отримає винагороду на розвиток громади від команди та партнерів проєкту.
А днями тут відсвяткували День села.  Проведенню велелюдних масових заходів завадила «червона зона». Після святкового богослужіння в старовинному сільському Святодмитрівському храмі невелике урочисте зібрання відбулося на його території.  Були цього дня нагороди і подарунки та щирі вітання від народного депутата України Олени Копанчук, голови Шепетівської РДА Анатолія Катеринчука,  Нетішинського міського голови Олександра Супрунюка.