У рамках проведення виїзних нарад заступник міського голови Микола Ваврищук та представники управління економіки Хмельницької міської ради відвідали ТОВ «Хмельницькхліб», що є одним з найбільших місцевих виробників хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів Хмельницької області.

    «Ознайомився з роботою підприємства «Хмельницькхліб». Для українців хліб - не просто їжа. Це - справжній символ життя і достатку. Саме тому дуже важливою є безперебійна робота таких підприємств. Про це сьогодні спілкувалися з керівником. Дякую усім підприємцям і підприємствам за те, що у надскладні часи, вони продовжують працювати і підтримувати економіку», - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук.
Підприємство виробляє:
- хліб, торти, тістечка;
- батони та булочні вироби;
- короваї, сухарі, паски тощо.
Також реалізовує пряники, печиво, сушку та соломку у Хмельницькому.
ТОВ «Хмельницькхліб» орієнтується на запити своїх постійних покупців, використовуючи перевірені рецепти та технології приготування хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів, удосконалюючи свій асортимент смачними новинками. З 1965 року і до сьогодні підприємство береже та цінує традиції у цій галузі.