Цьогоріч в Хмельницькій області взялися за ремонт мостів.

Нещодавно оновили асфальт на “новому мосту” по вулиці Грушевського в Хмельницькому. Після цього мають приступити до ремонту мосту по Кам’янецькій. Відремонтували міст на так званій “дорозі до Бакоти” через річку Голова. У Смотричі на підходах до штучної споруди та власне на мосту через однойменну річку Смотрич кладуть асфальт.
Також ремонтують міст поблизу села Тихомель у Шепетівському районі. Про це повідомляють у Службі відновлення та розвитку інфраструктури області. Цей міст має довжину 16,4 метри. Його звели ще у 1938 році. Востаннє бетонні конструкції мосту ремонтували майже 70 років тому, у 1954-му.

Які роботи виконали на мосту:

ліквідували місця відкриття арматурних елементів

відновили цілісність бетонних конструкцій берегових опор

відремонтували балки прогонової будови

обробили від корозії металеву частину прогонової будови

пофарбували бетонні поверхні.

Дорожники кажуть, що у минулі роки на проїзній частині мосту та підходах до нього поклали тонкий шар покриття з литих емульсійно-мінеральних сумішей. Станом на сьогодні це покриття перебуває в ідеальному стані.
Додамо, що мостова переправа знаходиться на автодорозі державного значення Н-02 /М-06, що слідує за маршрутом Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка у Ямпільській селищній громаді.