В нашому місті зібралися жінки, які досягли успіху у різних напрямках бізнесу, реалізували себе та прагнуть ділитися досвідом. LadyFest – це щорічний бізнес-форум, який присвячений темі розвитку жіночого підприємництва. Захід є одним із серії аналогічних форумів, які будуть проводитися в Тернополі, Львові, Києві та Чернівцях. Організатор форуму - ГО «Українська платформа «Жінки в бізнесі».

«Дякую за постійне волонтерство, сумлінну сплату податків, за активність, креативність, за те, що залишились і працюють в Україні, у Хмельницькому. Це надзвичайно важливо для всіх нас, для країни та для нашої Перемоги!
Жодна країна світу не має такого досвіду, як Україна. Це наш виклик і ми повинні з ним впоратися і ми впораємося, якщо дійсно будемо брати на себе відповідальність і розуміти, що ми живемо і боремося за українське майбутнє наших дітей.
Дякую засновниці Української платформи «Жінки в бізнесі» пані Надії Лисецькій та усій команді за такий захід. Для нас було за честь бути його партнером», - зазначив міський голова Олександр Симчишин.
Протягом заходу представниці успішних бізнесів ділилися власним досвідом, своїми перемогами та поразками, розповідали, які події в житті були переломними та як невдалий досвід може стати поштовхом для розвитку. Окремо зупинилися на темі ведення бізнесу під час війни, які виклики та можливості.
Також учасниці форуму могли долучитися до збору коштів на реабілітацію та протезування українських захисників.