Майже 10 мільйонів гривень обійдеться спорудження сучасного тепличного комплексу, який невдовзі запрацює у селі  Копистин Хмельницького району. Цей сучасний об’єкт площею  три тисячі квадратних метрів повністю будується за українськими технологіями і з матеріалів та комплектуючих, вироблених у нашій державі.

«Ми майже рік працювали над тим, щоб повністю застосувати тут систему імпортозаміщення. І це нам вдалося. Важливо, що з введенням в експлуатацію цього комплексу мешканці обласного центру матимуть екологічно чистий вітчизняний, багатий на вітаміни продукт. Крім того, хмельничани отримають півтора десятка нових робочих місць, а бюджет — додаткові надходження», —  зазначив керівник компанії «Дубово-Агро» Василь Міракін.
За твердженням керівника підприємства,  річна потужність теплиць становитиме 60-70 тонн огірків та 10 тонн салатних культур, що дозволить оптимально наситити ринок обласного центру й інших населених пунктів Хмельниччини. Для вирощування урожаю знадобиться не газ чи електроенергія, а зволожена щепа, за допомогою якої у холодну пору року обігріватимуть виробничі приміщення. Планують також вирощувати посадковий матеріал для підприємців нашого краю, які займаються тепличним бізнесом. Вони також отримуватимуть системні кваліфіковані консультації, у тому числі, через мережу Інтернет.
Загалом цей бізнесовий проект має поєднати виробничий ланцюг від селянина та фермера — до бізнесмена, який реалізовуватиме товар. Забезпечити його функціонування взялися провідні фахівці Першого національного аграрного кооперативу, які мають достатній досвід, виробничу інфраструктуру і бажання відродити українське село.