Від початку 2023 року в межах реалізації програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» загалом Державним центром зайнятості ухвалено позитивні рішення 174 заявникам Хмельниччини. Вони отримають від держави фінансову підтримку на започаткування або розширення свого бізнесу на загальну суму понад 38 млн гривень. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 343 нових робочих місця.

Майбутні та діючі роботодавці планують створити або розширити заклади у сфері торгівлі, індустрії краси та кавовому бізнесі. Окрім того, зросте виробництво одягу, відкриються магазини з продажу квітів, кормів для тварин. Дехто з отримувачів гранта продовжить стоматологічну практику, обслуговуватиме та ремонтуватиме автомобілі, вирощуватиме зернові культури, здійснюватиме догляд за дітьми, постачатиме готові страви, займатиметься організацією відпочинку та розваг, відкриє фітнес клуб тощо.
Переважна більшість грантоотримувачів планують витратити кошти мікрогранту на придбання обладнання, необхідного для ведення бізнесу.
Нагадуємо, що для бажаючих отримати мікрогрант на старт або розвиток свого бізнесу необхідно:
1. Скласти бізнес-план;
2. Подати документи через портал Дія;
3. Захистити бізнес-план;
4. Отримати позитивне рішення та відкрити рахунок в банку;
5. Отримати кошти та розпочати свою діяльність.
Довідки за телефоном: (044)244-94-27, (093)027-05-11, (096)045-60-10.
Телеграм-чат Підтримка ДСЗ Хмельницький.