Цінувати час і ефективно займатись улюбленою роботою — це стержень, навколо якого обертається трудове життя Володимира Ільницького. І так уже 44 роки: незмінно, чітко, як установлений графік руху поїзда чи літака. Причому, часто з перевантаженнями, тобто у вихідні. Збої, запізнення — недопустимі. «Чи трапляються винятки з правил?» — запитую. Володимир Степанович не пригадує зриву виконання робіт. Говорить спокійно, без пафосного вихваляння, бо «такого бути не може в принципі». І пояснює:
— Ми — проміжна ланка між проектною організацією і будівельниками. Іншими словами, наш «Оргтехбудсер- віс» займається технологією будівельного виробництва.

Раніше цим опікувався Хмельницький філіал «Київський Будпроект», у якому В. Ільницький пропрацював 17 років. Але при горбачовській перебудові він розвалився, і безпартійний інженер успішно вписався у проектному відділі тресту «Хмельницькбуд».
— Саме в ці роки, — розповідає Володимир Степанович, — було розроблено нами технологічну документацію на будівництво таких промислових підприємств, як «Нева», «Катіон», «Термопластавтомат», трансформаторний, Теофіпольського і Деражнянського цукрових заводів та інших. Пізніше, в нелегкі перехідні часи руйнацій і приватизацій, досвідчений фахівець Ільницький створює ПП «Оргтехбудсервіс». Це був рішучий крок насамперед перед самим собою. Адже у новоствореному «дітищі», за подобою «вмерлого» філіалу столичного Будпроекту, крім нього, засновника, нікого не було. Можна тепер лише уявити, які організаторські потуги проявив незламний одинак і який тягар обов’язків поклав на власні плечі «трудоголік». Але хто йде, тому помагає Бог, хто шукає, той знаходить. Так трапилося, що на торованому шляху приєднався до Ільницького молодий спеціаліст із колишнього тресту «Хмельницькбуд» Юрій Соловйов. Як наставник, такий же працьовитий, коректний, небагатослівний.
На перший погляд, не афішована праця скромних і сумлінних людей, часто ніким не примітна, рано чи пізно потрапляє у поле зору оцінювачів. Так сталося і з «Оргтехбудсервісом». За національним бізнес-рейтингом, його визнано «Лідером галузі» 2014 і 2015 рр. Директора В. С. Ільницького рішен-  ням Президії Асамблеї ділових кіл і Науково-експертної ради Програми «Лідери ХХІ століття» удостоєно «Ордена золотого тріумфального сокола» з врученням іменного кортика національної гідності «За громадянську доблесть» і нагрудного знака «Лицарський легіон України». Наприкінці минулого року надійшов лист, у якому віце-президент міжнародної рейтингової асоціації запрошує пана Ільницького взяти участь у номінації на міжнародний статус «Підприємство року-2016». Нагорода вручається кращим компаніям у 54-х країнах світу.