Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», оприлюднюється для обговорення проєкт рішення Хмельницької міської ради «Про затвердження Порядку демонтажу тимчасових споруд та тимчасових конструкцій для провадження підприємницької діяльності на території Хмельницької міської територіальної громади та втрату чинності рішення міської ради від 21.09.2016 р. №55».

Розробник – управління торгівлі Хмельницької міської ради.
Мета проєкту – проєкт розроблений з метою впорядкування розміщення тимчасових споруд та тимчасових конструкцій на території Хмельницької міської територіальної громади та забезпечення їх відповідності Комплексним схемам розміщення стаціонарних, пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, іншим прийнятим рішенням Хмельницької міської ради та виконавчого комітету.
З повним текстом проєкту та аналізу регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Хмельницької міської ради (розділ «Регуляторна політика»).
Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовій формі протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення вищезазначеного проєкту та аналізу регуляторного впливу за адресою його розробника: управління торгівлі Хмельницької міської ради, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 88, тел.: 65-11-41, 65-61-26, 79-46-01, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.