«День місцевого самоврядування я провів у складі української делегації на найбільшій виставці світу EXPO2020.
Щиро дякую за таку чудову можливість побачити світ майбутнього Асоціації міст України та ГО «Наші діти».

Завдяки проекту «Подолання цифрової освітньої нерівності» і регіональному відділенню АМУ вже більше 10 голів громад нашого краю побували на EXPO2020.
EXPO2020 - це просто неймовірна подія, яка розриває шаблони і стереотипи, дає нові знання, досвід, інформацію, які не отримаєш більше ніде.
Враження просто неймовірні. Виставка відбувається раз на п’ять років в різних країнах. Цьогоріч гасло «Об‘єднуючи ідеї та розуми, творимо майбутнє». Виставка присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин для розвитку інновацій та нових ідей для створення кращого майбутнього.
192 держави представили свої виставкові павільйони та понад 10 павільйонів від різних компаній. Виставка займає майже 500 га території, триває півроку, очікується, що її відвідає 25 млн людей.
Приємно відзначити, що наш український павільйон досить конкурентний!
Традиційно додам, що мій візит на EXPO2020, як і усі попередні закордонні візити, вартували міському бюджету 0 грн!», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.