Кам’янець-Подільський національний університет імені Огієнка  отримав  ліцензію на відкриття першої в регіоні нової спеціальності — реклами і зв’язку з громадськістю (у медіа-галузі).

Як зазначив завідувач кафедри журналістики  професор, доктор філологічних наук Олександр Волковинський, процедура ліцензування цієї спеціальності була досить складною, однак, завдяки плідній праці ректора вишу професора Сергія Копилова, професорсько-викладацького складу  кафедри, вдалося досягти бажаного результату. І вже з нового навчального року 30 юнаків і дівчат матимуть можливість навчатися за такою нині престижною і затребуваною на ринку праці.
Олександр Сергійович також поінформував, що відтак дипломовані випускники університету за цим фахом зможуть працювати начальниками відділів з реклами, зв’язків із громадськістю, прес-секретарями, менеджерами у сфері надання інформації, експертами чи консультантами із суспільно-політичних питань у партіях та інших громадських організаціях, PR-менеджерами, рекламними дизайнерами.
Наразі виш здійснює освітню діяльність із підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів  «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» за 27 напрямами підготовки та трьома десятками спеціальностей.