У новому навчальному році учні п’яти освітніх закладів Красилівского району  будуть сидіти за новенькими столами і на нових стільцях. Про це подбав благодійний фонд «Зміцнення громад», надавши школам району 83 парти і стільки ж стільців.

—  У нашій школі навчається 148 учнів віком від шести до шістнадцяти років із семи навколишніх сіл. 96 із них — на бюджетній основі, 38 — на самоокупності — це дві підготовчі групи, які згодом підуть у перший клас. Діти відвідують класи фортепіано, скрипки, баяна та акордеона, гітари і духових.  Крім цього є у нас клас народної музики і хоровий, ми також навчаємо декоративно-прикладному і образотворчому мистецтву. Вже давно мріяли про столи для музично-теоретичних дисциплін. Це спеціальні одномісні парти, які дозволяють економити місце в кабінетах. Більше того, вони допомагають зосередити увагу і не відволікатися під час уроків сольфеджіо чи на музичних диктантах. Нам надзвичайно пощастило, адже БФ «Зміцнення громад» надав нам 10 унікальних парт та стільців, — розповідає Лілія Мординська, директор Антонінської дитячої музичної школи.  
Нагадаємо, що надання гуманітарної допомоги БФ «Зміцнення громад» можливе завдяки співпраці із Міжконфесійним фондом «De Ruyter» (Нідерланди).
 Сподіваємося, що нові парти і стільці стануть приємним сюрпризом і стимулом для подальшого навчання і творчості маленьких учнів.