За ініціативи The Global Business Coalition for Education (GBC – Education), яка в Україні реалізується «Word Vision International» в особі Філії «Відокремлений підрозділ Word Vision International в Україні», за сприянням Міністерства освіти та науки України, педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти вручено комп'ютерну техніку для забезпечення якісного дистанційного навчання. 

Приємна подія відбулась 22 березня за участі першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна, заступника голови ОВА Володимира Юр'єва та директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту ХОВ Дарії Басюк.

Відповідно до участі у проєкті "Всеукраїнська школа онлайн" педагоги, які працюють з внутрішньо переміщеними здобувачами освіти, отримали ноутбуки для підвищення якості надання освітніх послуг. Необхідне обладнання одержав і Староушицький ліцей в особі вчительки історії Оксани Литвинюк, яка за підтримки адміністрації закладу та відділу ОКТМС взяла участь у такій потрібній ініціативі. Тепер ми на крок ближче до освітніх перемог.