З початку повномасштабного вторгнення педагогічний колектив разом із учнями Деражнянського центру професійної освіти працює заради спільної справи і єдиної мети – Перемоги!

Тож напередодні світлого свята Великодня в лабораторії кухарів пахло родзинками та ваніллю. І це геть не дивує, адже, як розповідають у навчальному закладі, за тиждень тут приготували не один десяток великодніх пасок, які потім було доправлено нашим захисникам на передову.
«Нам усім так хочеться, щоб наші хлопці швидше повернулися додому, – кажуть у центрі, – щоб усі були здоровими та неушкодженими. Знаємо, що домашня випічка їм дуже подобається, і це надихає нас – кухарів, викладачів, учнів приходити на кухню та готувати для бійців Збройних сил України».
Тим часом життя не стоїть на місці, тому потрібно подбати навчальному закладу й про профорієнтаційні зустрічі з майбутніми учнями, щоб допомогти їм обрати, без вагань, таку потрібну нині робітничу професію.
Отож під цікавим гаслом «Створи смачний шедевр (cupcake) – відкрий у собі талант!» у дев’ятикласників відбувся майстер-клас випікання смачних кексів на базі ДНЗ «Деражнянський центр професійної освіти». Майстер виробничого навчання Тетяна Ковбасюк розкрила особливості приготування і технологію випікання цих смаколиків. А дівчата власноруч реалізували свою солодку мрію та познайомилися з професією «Кондитер». Чудові емоції та гарний настрій отримали всі учасники заходу, а юні кухарі висловили подяку за незабутній день.