Розпочинається набір учасників на курс підготовки служителів парафіяльного душпастирства для військовослужбовців та їхніх родин при Школі капеланського служіння Римсько-Католицької Церкви в Україні.

Навчальна програма курсу передбачає теоретичну та практичну підготовку із богословських та психологічних дисциплін.
Мета підготовка служителів парафіяльного душпастирства, які допомагатимуть настоятелям в організації різноманітної душпастирської допомоги для військових, ветеранів, їхніх родин, а також усіх категорій населення, яке постраждало внаслідок війни.
Учасники курсу монахині та світські віряни.
Курс розрахований на 9 місяців і складається із 5 чотириденних модулів, які тривають з вівторка (початок о 9:00) до п’ятниці (закінчення о 14:00)
Перший модуль 05-08.09.2023 р.
Місце проведення м. Городок Хмельницької області (адресу та іншу детальну інформацію буде надіслано учасникам)
Реєстрація обов’язкова до 1 липня 2023 року за посиланням.
Підтвердження реєстрації після заповнення реєстраційної форми просимо надіслати на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. скан письмової згоди відповідних настоятелів (для монахинь) або настоятеля парафії (для світських вірян).
Кількість учасників місця у групі обмежені – кількість учасників не може бути більше 15, а тому рішення щодо участі у курсі буде прийнято на основі реєстрації, згоди відповідних настоятелів та співбесіди по телефону.
Про результат кандидати будуть поінформовані особисто на електронну адресу до 1 серпня 2023 р.