«Інвестувати в освіту потрібно постійно. Давно не розповідав, що нового зробили для наших дітей, а саме школярів і учнів професійно-технічних закладів. А всі ви знаєте, що це для нас один з пріоритетних напрямків після війська. 

 Профільні класи

На 2023 рік запланували придбати навчальне обладнання та профільні класи для 31 закладу освіти.

 У закладах освіти, які отримали статус ліцеїв, оновили по 2-3 кабінети. Наприклад, купили мультимедійні та демонстраційні засоби навчання. Здебільшого оновили класи хімії, біології.

 Інтерактивні дошки

Уже працюють куплені цього року інтерактивні панелі (дошки) в комплекті для 17-и закладів. До кінця року планується придбання інтерактивних панелей (дошок) для 28 закладів.

Література

Поповнили шкільні бібліотеки для 38-и закладів освіти. Загалом нові книги поїдуть у 52 заклади.

 Захист України

Придбали комплекти навчального обладнання та засоби для кабінету з предмету «Захист України» для 43-х закладів освіти, макети автоматів для 6-и закладів професійної (професійно-технічної) освіти та пістолети до тренажерів для Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва на суму 3,7 млн грн.

 Спортивний інвентар

Для усіх закладів освіти придбано спортивний інвентар.

 Інше обладнання

Оновили комп’ютерне обладнання для 6-и закладів ПТО, реабілітаційне та комп’ютерне обладнання для Хмельницького інклюзивно-ресурсного центру №1, обладнання для виробничих майстерень для ВПУ.

 Працюємо далі…

Тримаймо стрій!», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.