Ми — учні, вчителі та батьки Хмельницької ССЗШ №1 — стали учасниками Всеукраїнського змагання з безпеки дорожнього руху — Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine. Завдання команди — проводити громадські молодіжні акції та реалізовувати авторські проєкти у своєму навчальному закладі.

Творча група нашої команди «Шкільний патруль #0463» активно працює над виконанням завдань конкурсу: уклали яскравий навчально-методичний посібник правил дорожнього руху для учнів молодших класів з впровадження авторського проєкту «Дорога додому, або Де живуть зебри», розробили віртуальну вікторину, створили електронний інтелектуальний плакат, організували зустріч із патрульними поліцейськими, які моделювали та відтворювали різні життєві ситуації, що трапляються на дорозі за участі дітей. На учнів чекала захоплююча подорож та цікаві завдання! Такий комплексний підхід сприяє цілісності реалізації проєкту. І це все ми зробили лише в рамках першого тижня конкурсу.
У нас ще багато цікавих та креативних задумок, які потрібно реалізувати.
Ми прагнемо, аби всі учасники дорожнього руху були свідомими. Тому й надалі старатимемося працювати задля збереження життя та здоров’я дітей.