1 вересня у Старій Синяві, Красилівській та Грицівській громаді з’явилися нові шкільні автобуси, повідомляє пресслужба Хмельницької обласної державної адміністрації.

День знань чи не найкращий день для вручення навчальному закладу нового автобусу, який у майбутньому буде безпечно привозити школярів вчасно на заняття. Окрім цього у дітей буде більше можливостей відвідати різноманітні екскурсії, а також події дозвільного характеру, які будуть позитивно впливати на якість навчального процесу.

Нові шкільні автобуси з’явилися у наступних освітніх закладах:

- Старосинявському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія»;

- Грицівському ліцеї;

- Красилівському НВК (школа №5).

 Під час урочистих лінійок дітей вітали з днем знань та бажали їм успіхів в освітньому процесі, терпіння та наснаги поєднати мудрість зі знаннями, аби надалі реалізувати себе.

Подарунок був зроблений за обласною програмою «Шкільний автобус» на умовах співфінансування за кошти освітньої субвенції та місцевого бюджету. Вартість шкільного автобуса становить 1 мільйон 940 тисяч 150 гривень, з них кошти освітньої субвенції –1 мільйон 358 тисяч 105 гривень, а кошти співфінансування громади – 582 тисячі 45 гривень.