Лікування серця
Для Володимира Матвійовича та пана Олексія з м. Красилова.
Негайно відмовтеся від паління цигарок і спиртного. Менше вживайте гострі приправи та жирну їжу. Не можна переїдати — шлунок буде тиснути на серцевий м’яз, і з’являтиметься біль у серці. Більше бувайте на свіжому повітрі. Їжте 7-8 волоських горіхів на день, сушені абрикоси і виноград.

Потрібно також 3-4 столові ложки дрібно посіченої звичайної капусти залити склянкою води і прокип’ятити на малому вогні 15 хв. Отриману масу в теплому вигляді з’їсти, і так робити щодня протягом 10-15 днів. Солі не додавати.
При болю в серці допомагає і метод Бутейка. Для цього наповніть повні легені повітрям і рахуйте до 60. Через стиснуті зуби потроху видихайте повітря і рахуйте до 10. Після числа 10 ще трохи видихніть і знову рахуйте до 10, видихайте все повітря і вдихайте нову порцію. Цей метод затримує в легенях вуглекислий газ, збагачує ним кров і минає біль. Зі своєї практики знаю, що цим методом знімалися гострі приступи серцевого болю.
І головне — бережіть нервову систему.
Запалення жовчного міхура
«У мене запалення жовчного міхура. Що порекомендуєте?» Віта, с. Самчики.
Є ефективний рецепт, який лікує не тільки холецистит, а й хвороби нирок, виразку шлунка, гастрит. Беремо (1:1) кукурудзяні приймочки, траву хвоща польового, нагідки, м’яту, ромашку лікарську, траву кропиви дводомної. Все це ножицями подрібнити й перемішати. Одну ст. л. суміші звечора покласти в термос і залити склянкою окропу. Настояти ніч. Вранці процідити. Пити по 1/4 склянки 3 рази на день протягом місяця.
Цистит
«При частому сечовипусканні у мене з’являються різкі болі і пече в сечовому каналі. Сеча каламутна. В лікарню йти не хочу, боюсь заразитися коронавірусом». Дмитро, м. Шепетівка.
Сеча каламутна через велику кількість лейкоцитів, що в ній містяться. Схоже, що у вас запалення сечового міхура — цистит. У таких випадках лікар прописує ліки з протимікробною та протизапальною дією.
Багатьом допомагає позбутися цієї хвороби такий рецепт: три груші трошки присипати цукром і запекти в духовці. З’їсти протягом дня і так 10-14 днів.
Можна взяти 100 г липового цвіту і 75 г кукурудзяних приймочок. Подрібнити й перемішати. 2 ст. л. збору звечора покласти в термос і залити двома склянками окропу. Вранці процідити. Пити по 100 г 4 рази на день за 30 хвилин до їжі.
Цукровий діабет
Для пані Марії з с. Волиця 2 та пані Віри з с. Кременчуки на Красилівщині.
Для зниження цукру в крові та стимуляції діяльності підшлункової залози використовують чай із трав: лушпиння квасолиння — 20 г, кореня гравілату міського — 30 г, перстачу гусячого — 30 г, листя чорниці — 10 г, листя ожини — 10 г. Подрібнити й перемішати. Столову ложку цього збору залити склянкою окропу, ніч настояти в термосі. Вранці процідити. Пити протягом трьох днів по склянці, після їжі, раз на день. Ці трави є в аптеках.
Допоможе молитва
«Більше року тому в моєму селі померла жінка похилого віку. Після похорону, того ж дня, я зустрів померлу, вона йшла навпроти мене від цвинтаря в село. Я з жахом йшов їй назустріч. Порівнявшись зі мною, померла відійшла на край дороги і ми розминулися. Я озирнувся, але її вже ніде не було. Після цього випадку я хворію, втрачаю сили і постійно відчуваю біля себе її присутність. Звертався до лікарів, розводять руками. Чи допоможе мені народна медицина?» Сергій, с. Карабіївка.
Одна мудра людина сказала: «Якби хоча б на декілька секунд людина побачила невидимий світ навколо себе, то її серце розірвалося б від жаху».
Відколи існує людство, завжди актуальним залишається вивчення духовного світу. Великий внесок в розвиток пізнання зв’язку світу Божественого і людського зробили видатні мислителі Піфагор, Сократ, Платон, Арістотель, інші. Східні віровчителі: Будда, Конфуцій. Для Господа нашого Ісуса Христа всі ці знання були відомі, і в Нагорній проповіді Він пояснював учням значення притч, а улюбленому учневі, Іоану, відкрив таємниці знань духовного світу.
Так що, пане Сергію, у вашій ситуації все відомо. Кожна жива людина має невидимого «двійника», нібито тінь. Це астральне тіло. Після смерті фізичного тіла астральне деякий час продовжує жити. Інколи може шкодити живим людям.
Щоб позбутися цієї проблеми, відвідуйте храм. Піст і щира молитва вам допоможуть. Запросіть священника і освятіть ваше житло. Можете замовити в храмі поминальну службу за померлу, астральний образ якої ви зустріли.
Можете дати буханку хліба вірянину, щоб помолилася Богу, щоб упокоїв душу померлої. Але якщо це не допоможе, подзвоніть в «Цілитель» і я вам розповім, як ви самі зможете очистити своє житло.
Зміцнення організму
«Вся моя сім’я перехворіла коронавірусом. Після хвороби всі ослаблені, особливо погано чоловікові. Що порекомендуєте для зміцнення організму?» Антоніна, с. Кременчуки, Красилівщина.
Допоможуть ягоди чорної смородини, в яких достатньо вітаміну С та вітаміну А. Використовуйте ягоди з морозилки, у вигляді варення, перетертої з цукром, і зробіть заготовки, коли будуть свіжі ягоди. Рекомендується з’їдати 35-40 ягід на день.
А от для пані Олені з м. Красилова, в якої дитина хворіє на золотуху, рекомендується подрібнити гілочки чорної смородини, а зараз вже є молоді листочки, заварити, настояти й відвар додавати у ванну, де купатимуть дитятко.
У кого гастрит, або виразка шлунка, дванадцятипалої кишки, тоді смородина протипоказана. Замість неї беремо по 100 г цвіту конюшини лугової і плоди шипшини, кропиви. Все подрібнити й перемішати.
3 ст. л. звечора покласти в термос і залити 3 склянками окропу. Вранці процідити, пити по 100 г чотири рази на день за 30 хв. до їжі.
Для тих, кого часто турбує головний біль
Випийте чашку гарячого чаю з трави м’яти і звіробою, і біль мине.
Хай Господь всім допомагає.