Галина Непийвода з Летичівщини — не лише постійна читачка нашої газети, а й активна дописувачка. Її матеріали досить часто з’являються в «Цілителі». Вчитель-філолог за професією, Галина Григорівна зацікавилася народною медициною, питаннями оздоровлення.

— Коли у мене зібрався цілий букет хвороб, а лікарі призначали все нові медичні препарати, від чого самопочуття моє ще більше погіршувалося, я зрозуміла, що треба самій серйозно займатися своїм здоров’ям, — розповідає Галина Непийвода. — Почала багато читати літератури. Зрозуміла, що чимало хвороб зявляються через зашлакований організм. Вивчала методи очищення, і випробувала їх на собі. Велику увагу звернула на харчування, на лікувальні фізичні вправи. Турбота про здоров’я — це насамперед велика праця, якщо лінуєшся — нічого не вийде.
    Поради про лікування тих чи інших хвороб, які надсилаю в «Цілитель», випробувані на власному досвіді. Хоч мені вже більше 70 років, та я не відчуваю цього віку, здається, на років 20 молодша. Багато працюю на городі, відмовляюся від шкідливої їжі, п’ю достатню кількість води, роблю зарядку, не припиняю вивчати організм.
    Галина Григорівна продовжує робити тематичні підбірки з газет, журналів, брошур щодо лікування тих чи інших хвороб, ділиться ними з читачами «Подільських вістей». Приємно, що в розіграші серед найвідданіших читачів Галина Непийвода також отримала подарунок від газети.