Для Олексія, жителя села Манівці на Красилівщині, про лікування печінки.
 На пасіках зараз відкачують мед. Візьміть кілограм свіжого рідкого меду і всипте в нього пів кілограма перетертих на муку волоських горіхів. Ретельно перемішайте і нехай настоюється добу. Вживати по столовій ложці вранці та ввечері, впродовж місяця. Потім — місяць перерви і знову вживати місяць. Два місяці перерви і знову — місяць вживати. Курс лікування 6 місяців.

Ці ж ліки лікують хвороби нирок.
 «Мій сусід все життя затіває з моєю сім’єю сварки. І чим старший стає (а йому вже за 70 років), тим гірша поведінка. Це що, хвороба? Йому потрібно лікуватись?» Микола Петрович, м. Кам’янець Подільський.
 Якщо ваш сусід не стоїть на обліку в психіатра і не є соціально небезпечним, то причина його поведінки в тім, що його нижні енергетичні чакри, особливо базова чакра «муладхара», мали би з віком стишуватися, а пробуджуватися верхні, духовні чакри, але, на жаль, енергетика верхніх чакр не пробудилася і залишається слабкою.
 За бажанням, ваш сусід може пройти курс біоенергоінформаційного цілительства в лікаря-психіатра, який працює в цьому напрямі.
 «Чи молитеся ви перед сном і якими молитвами? Чи можна почистити кров?»  Надія, с. Березове, Деражнянщина.
 Так, молюся. Спершу промовляю молитву «Отче Наш», ви її знаєте. А далі: «Господи Ісусе Христе Сине Божий. Уклінно дякую Тобі за ще один день, котрий Ти мені подарував. За те, що укріпляв мене і оберігав від усього лихого. Прости мені вільні і невільні гріхи, якими за день засмутив Тебе через свою слабкість, нерозумність і недосконалість. Залишаюся за Тобою, як за стіною, і вручаю в Твої руки мою душу. Хрест під себе стелю, хрестом вкриваюся, хрестом кланяюся і все зле від себе відганяю. Господи, прости мене грішного і благослови. Амінь».
 Для очищення крові: їжте вишні, в них багато заліза, а також — пів кілограма на день овочів, фруктів зеленого кольору.
 Холестеринові зерна, які дають зелений колір, за своїм складом близькі до складу людської крові.
«У мене постійно набрякають ноги. Порекомендуйте щось ефективне». Лариса, с. Кучманівка Антонінської ОТГ.
Чотири чайні ложки насіння льону 15 хв. кип’ятіть в одному літрі води. Потім на одну годину покладіть каструльку в тепле місце. Можна не проціджувати. Пити по пів склянки через дві години 6-8 разів на день, краще гарячим. Позитивні результати будуть через 2-3 тижні.
«Мій чоловік тяжко хворий. Лежачий. Ми, члени сім’ї, відчуваємо, що від невиліковного хворого йде якась гнітюча енергія. Нам дуже жаль, що він так фізично страждає. Ліки вже не допомагають». Надія.
Справді, хворий член сім’ї випромінює негативну енергію. Але він, крім того, ще й витягує енергію в інших. Дайте йому сили, адже хворому її не вистачає: сконцентруйте свою увагу на пульсації свого серця, пробудіть в ньому любов і «розігрійте» його, думкою пошліть хворому від усієї душі побажання: «Я дуже люблю тебе і хочу, щоб тобі було добре!», — і хворому обов’язково стане краще, а гнітюча атмосфера в квартирі мине.
Частіше біля хворого запалюйте церковні свічки. Хоча б один раз на тиждень мийте підлогу в кімнаті хворого водою, в яку на добу опустіть срібну монету або інші вироби з срібла. Цією ж водою протирайте меблі. Срібло повинно бути чисте, без домішок.
Таку ж «срібну» воду можна покласти в кімнаті хворого, а через добу, вранці, виливати на землю тонким шаром, щоб швидше випарувалася. Було б дуже добре, в місячну ніч срібло покласти на підвіконня, щоб воно очистилося від негативу і підзарядилося від Місяця.
«У моєї 17-річної доньки Ангеліни епілепсія і напад триває довго. Чим можна допомогти?» Валентина Вікторівна, м. Хмельницький.
Перша допомога епілептику: коли починається приступ, покладіть ліву руку хворої на підлогу і просуньте мізинець лівої руки. Приступ закінчиться.
Коли нема приступу, корисно ходити босими ногами по росі, а також робити вологе обгортання простирадлом, намоченим в росі.
Дехто позбавляється епілепсії, переходячи на вегетаріанську їжу. Також рекомендується 2-3 дні повного голодування через кожні 15 днів.
Особливо важливо не допускати, щоб хвора попадала в конфліктні ситуації.
Допомагає, якщо подрібнити суху траву пустирника і дві столові ложки цієї трави залити півлітром окропу. Настояти дві години. Потроху випивати протягом дня.
Епілепсія — важка хвороба, а тому хворій Ангеліночці необхідна допомога людей. Я ж прошу Милостивого Бога, щоб допоміг дівчині, і прошу молитися віруючих читачів «Цілителя», щоб Господь благословив її, щоб Ангеліночка була здоровою і щасливою.
Хай Господь всім допомагає!