Для Славутської лікарні придбано нове сучасне обладнання

Як повідомляють у місцевій громаді, нещодавно, за кошти міського бюджету, для відділення травматології комунального підприємства «Славутська міська лікарня ім. Ф.М. Михайлова» придбано артроскопічну стійку «LAPOMED».

Це надійний комплекс обладнання, який відповідає сучасним вимогам хірургії та призначений для виконання артроскопічних оперативних втручань. Суть артроскопії полягає в тому, що артроскопічна хірургія - найменш травматичний хірургічний метод, який використовується в сучасній травматології та ортопедії. Даному методу віддають перевагу всі провідні фахівці та клініки світу, тому що завдяки йому, можна досягти найвищої ефективності лікування практично всіх захворювань суглобів. На відміну від традиційних відкритих методів діагностики та хірургічного лікування, артроскопія являє собою інноваційний мініінвазивний метод хірургії.

Вказане обладнання максимально ефективно дозволяє проводити операції на суглобах, в тому числі і видалення пошкоджених менісків, реконструкцію ушкоджених зв’язок, дебрідмент (санація уражених ділянок суглобового хряща). Підготовлені кадри для роботи на такому обладнані лікувальний заклад вже має.

За словами Головного спеціаліста з питань охорони здоров’я О.Броніча, Славутська міська рада посилено працює в напрямку модернізації та надання медичних послуг, аби «йти в ногу з часом», знаходить можливість для фінансування закупівлі сучасного медичного обладнання.