Сучасний спортивно-реабілітаційний центр із двома басейнами відкрили у місті Красилові. У закладі, який збудували в межах програми Президента «Велике будівництво», проходитимуть реабілітацію учасники бойових дій та діти з інвалідністю.

Як повідомляє «Урядовий портал», спортивно-реабілітаційний центр у Красилові — об’єкт за своїми параметрами і можливостями унікальний та знаковий. У новозбудованому спортивно-реабілітаційному центрі обладнали масажні кабінети, спортивний та реабілітаційний зали. Тут розташований як великий басейн з трьома доріжками, так і малий басейн. Для людей на інвалідних візках неподалік  від маленького басейну є спеціальне обладнання — це крісло-підйомник, який занурює людину у воду.
Спеціально для учасників бойових дій у комплексі облаштували кабінет із новітнім реабілітаційним обладнанням. Також у закладі передбачили кабінети психолога й реабілітолога, зали для групових та індивідуальних занять. Облаштували в центрі й приміщення для занять із дзюдо та фітнесу. Загальна кошторисна вартість проєкту становить 52 млн гривень, з яких 30,1 млн грн виділено було з державного фонду регіонального розвитку, 10,4 млн грн профінансовано за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери, а 5,65 млн грн виділили з бюджету громади.
— За два роки Програми Президента «Велике будівництво» було побудовано та реконструйовано близько 150 спортивних об’єктів по країні, — прокоментував Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. — Це стадіони, басейни, спортивні комплекси та освітні заклади, які орієнтовані на спортивний розвиток.