У Кам’янець-Подільський міськвідділ міліції  звернулася мешканка міста і повідомила, що коли вона  поверталася надвечір з роботи через парк,   до неї ззаду підійшов невідомий чоловік, приставивши до її горла ніж, став вимагати гроші. При цьому нападник торкався до жіночих принад. Коли  потерпіла віддала все, що було в її гаманці, він утік.  Однак налякана та збентежена жінка встигла запам’ятати кривдника та детально описати його правоохоронцям.

Крім того, протягом останнього часу з подібними заявами до міськвідділу звернулось ще три жінки,  які розповіли, що на них напав невідомий, і в кожному випадку зловмисник підходив до жінок ззаду, хапав за шию, вимагав гроші, при цьому дозволяв собі непристойну поведінку та тікав. Усі потерпілі описували молодого чоловіка, одягнутого в темне вбрання та кофту з капюшоном.
Як повідомив начальник Кам’янець-Подільського МВ Володимир Калашнік, операцію щодо встановлення та затримання зловмисника він доручив взяти під особистий контроль заступнику начальника міліції Олександру Кульку. В процесі розслідування оперативники застосовували ряд оперативно-розшукових заходів. У поле зору правоохоронців потрапив 35-річний мешканець міста, котрий перебував на обліку в лікаря-психіатра та за всіма описами був схожий на маніяка-зловмисника.
Маючи детальний опис нападника, оперативники Роман Коробчук та Андрій Файфор вийшли на його слід та затримали. Чоловік одразу зізнався у скоєному, але пояснити причину такої поведінки не зміг.
Стосовно кривдника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), ч. 1 ст.  186  Кримінального кодексу України (грабіж) та ч. 1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій).
Наразі прийнято рішення про його затримання в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ІТТ. Слідство триває.