За сприяння аграрної компанії 2004 в Групі компаній «VITAGRO» для жителів сіл Верхівці, Коритна, Москалівка, що на Ярмолинеччині, щороку влаштовують традиційне свято хліба. Вересневого погожого дня вже вп’яте поспіль  Москалівський  будинок культури  сповнюється  піснями та пахне свіжовипеченим короваєм.  Поспішають люди, щоб у великій родині відзначити  свято хліба та села.

Зала  розквітла не лише від посмішок людей, а й від виставки робіт місцевих майстринь: вишивки хрестиком та бісером. Хвилини, проведені у спілкуванні з найдавнішим видом українського народного мистецтва – вишивкою, – були приємними для всіх. А роботи  з бісеру… –  вічна пісня барв і кольорів.
І ось розпочинаються урочистості. Група компаній «VITAGRO» нагородила  грамотами та подарунками учасників  АТО, а також працівників компанії, які вміло виконують свою роботу під гаслом: «Ми дбаємо про землю, яка дбає про нас». Не забули й  ветеранів праці колишнього колгоспу. Сільський голова  Сергій  Деркач вручив подарунки старожилам: Ніні Деркач, Ользі Барановій, Людмилі Кривошеї; молодятам, які одружилися цього року; сімейним парам, які найдовше прожили в шлюбі, досягнувши 60-літнього ювілею. Це сім’ї Назарів, Шевчуків, Пантелеймонових. Отримали подарунки й   сім’ї, в яких у 2016 році народилися діти.
Учні школи взяли участь у святі, щоб вклонитися образу хліба. Хлопці і дівчата закружляли в патріотичному танку з прапорами.  У виконанні дівчат прозвучали пісні про рідне село, про батьків, які навчили нас бути справжніми людьми, про країну, в якій ми народились і живемо.
Художній колектив місцевого Будинку культури «Веселі музиченьки» виконав багато різних пісень, подивував грою на музичних інструментах.  Особливо вразила всіх фінальна пісня «Україна – це ми», яку виконували всі учасники свята. Прапорами та кульками жовто-блакитного кольору замайоріла сцена, яка, здається, на мить ожила.  Всіх присутніх пісня зачепила за живе. Аплодували стоячи і дорослі, і малі.
Жителі села вручили коровай із свіжої пшениці генеральному директору «VITAGRO» Петру Петровичу Лабазюку як символ  гостинності, вдячності, високого патріотизму та шани. Учасниця телепроекту «Голос країни» Тетяна Рябініна, яку запросила в Москалівку компанія «VITAGRO», привітала піснями зі святом хліба та села.  Розігрувалася лотерея:  було безліч цікавих призів. Свято вдалося на славу.  Святий хліб знову зібрав усіх в одному колі. У пошані до нього схилимо низько чоло!