Досить оригінально святкували День вишиванки та День науки у ПДАТУ, вирішивши поєднати два свята в одному: вийшло досить таки гарно і видовищно.

Чотири факультети, всі кафедри, викладачі, окремі студенти та аспіранти проводили відкриті майстер-класи, показували свої здобутки та вміння. Це презентація колекції світового генофонду гречки, різних наукових патентованих винаходів останніх років, майстер-класи з виявлення фальсифікацій меду, виробництва плавленого сиру та йогурту, інкубації яєць, демонстрація
вітчизняного кислотно- мийно-дезінфікуючого засобу «ТДС», якісні реакції з визначення діючих речовин у мінеральних добривах, безліч інформаційних матеріалів, виставки творчих робіт «Палітра настрою», hand мade та ще багато чого цікавого... До наукового пікніка приєдналися коледж ПДАТУ та ДВНЗ «Кам’янець-Подільський індустріальний коледж», ліцеї міста… Гостями Подільського державного аграрно-технічного університету стали одинадцятикласники з Вінниці та області, які вивчають можливість навчання у ПДАТУ, зокрема на факультеті ветеринарної медицини.