На цьому наголосив у своєму виступі під час урочистого зібрання з нагоди Дня місцевого самоврядування заступник міського голови Микола Ваврищук.

У залі засідань міської ради зібралися ті, хто 7 грудня відзначає своє професійне свято – працівники органів місцевого самоврядування. Керівники міста, депутати, працівники відділів, управлінь і департаментів Хмельницької міської ради, голови квартальних комітетів і комітетів самоорганізації населення мікрорайонів міста, старости старостинських округів. Усі ці люди щоденною працею, професіоналізмом та цілеспрямованістю, відповідальним ставленням до своїх обов’язків у надскладних нинішніх умовах забезпечують розвиток та економічне зростання Хмельницького, добробут і благополуччя жителів міської територіальної громади, підтримують Збройні Сили України, наближаючи Перемогу.

Розпочали урочистість із хвилини мовчання за Героями Небесної Сотні та загиблими під час російсько-української війни. Заступник міського голови підкреслив, що завдячуючи цим людям ми можемо не лише відзначати, а й працювати, будувати успішне місто й Українську державу.

«Нам усім, хто знаходиться в тилу, не важко. Важко тим хлопцям і дівчатам, які знаходяться на передовій. Сьогодні наша місія – працювати ще більше і ще з більшою відповідальністю, зокрема й за тих, хто віддав свої життя, працювати заради їхніх дітей, заради нашого міста й України, бо це наш обов’язок. Ми сильні і станемо ще сильнішими, це наш історичний шанс. Кожен з нас на своєму робочому місці повинен викладатися на повну, генерувати нові ідеї та втілювати їх в життя», - наголосив заступник міського голови Микола Ваврищук.

Микола Васильович побажав присутнім у залі міцного здоров’я, сил, натхнення, успіхів і перемог. Принагідно заступник міського голови переказав усім найщиріші вітання від міського голови Олександра Симчишина. Кращим представникам органів місцевого самоврядування з нагоди професійного свята вручено почесні грамоти та подяки міського голови, а також відзнаки Хмельницької обласної ради.