Депутати розглянули 10 питань порядку денного. «Вісім питань з порядку денного – це продовження низки попередніх рішень, пов’язаних із врегулюванням питання про діяльність церков московського патріархату.

Фактично ми здійснили низку процедурних важливих моментів. Передали земельні ділянки, по яких припиняли право постійного користування релігійним громадам, які змінили конфесійність - вул. Володимирська, 113, вул. Р. Шухевича, 11/2 та вул. І. Франка», - розповів міський голова Олександр Симчишин.
Також передали одну із земельних ділянок, змінивши цільове призначення та передавши її у державну власність, а саме одній з військових частин, які базуються в місті Хмельницькому.
Ділянку у мікрорайоні Озерна передали Департаменту освіти та науки для будівництва закладів освіти, зокрема дитячого садочка.
Ще одним рішенням депутати делегували функцію замовника на будівництво мосту через Південний Буг Державній установі «Служба місцевих доріг Хмельницької області».
«Об’єкт важливий, але він не буде будуватися за кошти міського бюджету, бо кошти міського бюджету ми наразі спрямовуємо на інші потреби», - зазначив Олександр Симчишин.