Загарбницька війна росії проти України з кожним днем оголює усі виразки нашого суспільства. Варто сходити на наші цвинтарі, які, даруйте, зі швидкістю світла заселяються могилами із державними прапорами, і стає зрозумілим, що українську націю докорінно винищують. І це душогубство спрямоване насамперед проте українського цвіту й генофонду.

Розрахунок єзуїтський: підступно вибити корінне населення і звільнити території для заселення тих, хто спить і бачить нашу землю своєю вотчиною. Ця тривожна думка гнітить, коли довідався із офіційних джерел, хто воює в армії Ізраїля проти ХАМАСу. Так ось, молодший син прем’єр-міністра Б. Нетаньягу, Авнер, син Президента І. Герцога, двоє синів міністра оборони Ізраїлю Й. Ґаланта, троє синів міністра Б. Ганца, двоє синів міністра Г. Айзенкота, син міністра соцзабезпечення Я. Марджі, доньки міністрів транспорту М. Регев та економіки Н. Барката, двоє дітей міністра інтеграції О. Софера, всі діти міністра сільського господарства А. Діхтера, двоє дітей міністра освіти Й. Кіша, двоє синів міністра стратегічного планування Р. Дермера, вісім членів сім’ї міністра О. Струка (четверо її дітей і четверо чоловіків її доньок), двоє дітей міністра юстиції Я. Левіна, син міністра І. Шаші-Бітон, доньки міністра Г. Саари, члени сім’ї міністра праці Й. Бен-Цура. Один з них отримав важке поранення тощо.
Цей список можна продовжувати і продовжувати. Бо Ізраїль веде праведну війну і кров проливають за державу всі її громадяни, чого, на жаль, не скажеш за Україну. Олігархи-кровопивці, нардепи, міністри, численна челядь Офісу Президента, діти місцевих латифундистів усяких рівнів та мастей, давно вивезені за кордон їхніми батечками, а хто залишився в Україні — жирує, збагачується на війні, разом із своїми таточками переймають зловіще ремесло, як заробити на крові беззахисних українців. Днями екс-голова ВРУ Дмитро Разумков дуже чітко і відверто висловився про Президента України з приводу призначення на посаду міністра оборони Олексія Резнікова і привласнення за його керівництва 42 мільярдів гривень. Саме Президент, а він ще й головнокомандувач несе відповідальність за все, що коїлося в міністерстві оборони. А оцінку цим оборудкам і жахливій корупції дала влада Великої Британії, не схваливши кандидатуру Резнікова послом України в себе. Зате наші нардепи аж долоні стесали, проводжаючи корупціонера з посади. Вкотре Україна доводить, що ніхто її не чекає ні в ЄС, ні в НАТО із такими корупцією та злодійством. А керманичі усе торочать про якусь боротьбу, реформи, вважаючи, що весь цивілізований світ незрячий і нічого не бачать. Ще один промовистий факт як крутійство, хабарництво роз’їли українське суспільство. За останніх п’ять років «бізнес» коломойського переказав у державну казну аж ... 1,5 мільярда гривень. І за три місяці, які провів цей шарлатан у буцегарні і держава забрала в нього частину бізнесу, до скарбниці надійшло 15 мільярдів гривень і це лише за три місяці. Ось і судіть самі про бізнес ахметова, фірташа, жіваги, суркісів, пінчуків і усіх тих, хто обезкровлює економіку України і робить наш народ злиднями і найбіднішими в світі. Недарма народний депутат ВРУ С. Хмара з найвищої трибуни заявив, що нинішня влада (це й стосується вчорашньої і всієї влади), це влада ліквідаторів, яка прийшла знищити Україну. Наша землячка екс-прем’єр міністр Ізраїлю Голда Меїр вивела доволі просту формулу успіху будь-якої країни. Прирівняти корупцію до зради Батьківщини, а корупціонерів до зрадників аж до сьомого коліна. Три професії мають бути найпрестижнішими: військові, вчителі, лікарі. І головне — працювати, працювати і працювати. Бо ніхто вас не захистить, крім вас, ніхто не нагодує вас, крім вас самих. І ваша країна потрібна тільки вам і більше нікому. Тоді з вашої країни ніхто не виїжджатиме, хіба що у відпустку. Шкода, що все сказане цією мудрою жінкою, не можна адресувати нашій Україні при такій владі.
Безперечно, знаковою подією був візит китайського лідера Сі Цзіньпіна у США і зустріч його із президентом Джо Байденом. Ці переговори продемонстрували, що діалог завжди кращий, ніж війна чи конфліктність. Більше того, ця зустріч довела, що росія не буде більше домінувати в глобальному просторі, бо несе війну, розруху і хаос. Лідери повідомили про співпрацю в боротьбі з наркотиками і відновленню зв’язків між військовими США і Китаю. Сі також попередив США, щоб вони припинили озброєння Тайваню. А ще Сі відмовився виключити застосування сили для захоплення контролю над ним і заявив, що його країна не буде вести холодну або гарячу війну з будь-якою нацією. Що ж будемо сподіватися, що саме ці гіганти міжнародної політики все ж зроблять усе, щоб не допустити третьої світової війни на Землі.