про оприлюднення проекту містобудівної документації, звіту про стратегічну екологічну оцінку та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів.

На виконання Закону України № 2354-VIII «Про стратегічну екологічну оцінку», управління архітектури та містобудування Хмельницької міської ради оприлюднює проєкт містобудівної документації та звіт про стратегічну екологічну оцінку (Розділ «Охорона навколишнього природного середовища»).
1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту
«Детальний план території обмеженої вулицями: вул. Степана Бандери, вул. Євгена Коновальця, проїзд між будинками 18/1, 18/2 та 22/1, 20/2 вул. Степана Бандери, проїзд між будинком 11 вул. Євгена Коновальця та будинком 6А вул. Перемоги у м. Хмельницькому».
Детальний план території (ДПТ) – містобудівна документація місцевого рівня, що визначає планувальну організацію та розвиток території.
Підставою для розробки є рішення міської ради від 10.11.2023 № 53.
2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування
Хмельницька міська рада.
3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:
а) дата початку та строки здійснення процедури
громадське обговорення починається з 18.03.2024 по 19.04.2024 включно.
б) способи участі громадськості:
зауваження та пропозиції подаються у письмовому та електронному вигляді.
в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:
19.04.2024 10:00, відповідно до п.20 Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні Затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. №555 в режимі відеоконференції за посиланням: http://surl.li/rnxts
г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку
Управління архітектури та містобудування Хмельницької міської ради, вул. Героїв Майдану, 12, м. Хмельницький, 29041.
ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій
Управління архітектури та містобудування Хмельницької міської ради, вул. Героїв Майдану, 12, м. Хмельницький, 29041., тел. 79-40-27, E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Строки подання зауважень та пропозицій: з 18.03.2024 по 19.04.2024 включно.
4 Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.
Відсутня
Містобудівну документацію та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднено на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради (https://khm.gov.ua) та внесено в Єдиний реєстр стратегічної екологічної оцінки (https://eco.gov.ua/registers/yedynyi-reiestr-stratehichnoi-ekolohichnoi-...).
Містобудівна документація за посиланням.