Днями на станції Ярмолинці урочисто відкрили   нову амбулаторію загальної практики сімейної медицини №2, що розташувалася у колишньому приміщенні медустанови залізничників. Амбулаторія обслуговуватиме більше двох тисяч мешканців мікрорайону і прилеглих Нового Села та Томашівки. Зініціював таку гарну справу  депутат Ярмолинецької селищної ради від фракції “За конкретні справи” Віктор Бурковський. Депутатський корпус  і керівництво підтримали одностайно. Аби капітально відремонтувати й довести до належного стану занедбане приміщення, знадобилося чимало часу, зусиль та матеріальних ресурсів. Більше півтора мільйона гривень для виконання робіт виділили з бюджету Ярмолинецької селищної ради. А про всі меблі та обладнання для закладу подбав народний депутат України Олександр Герега та команда "За конкретні справи". 

На урочистостях голова районної ради Володимир Безушко та заступник голови райдержадміністрації Володимир Байталюк вручили подяки небайдужим, які доклали зусиль, аби амбулаторія була. А не стояли осторонь такої потрібної благородної справи: депутат обласної ради Андрій Шутяк, депутат районної ради Юрій Бакун, Ярмолинецький селищний голова Віктор Хоптяр, депутат селищної ради Віктор Бурковський, директор ПП “Будівельна організація “Модерн” Віктор Чепрак. Також Володимир Безушко зачитав лист-подяку народному депутату України Олександру Герезі.
Директор КНП “Ярмолинецький ЦПМСД” Надія Крива подякувала всім, хто долучився до облаштування та відкриття амбулаторії. Вона також представила сімейного лікаря Оксану Рибу та фельдшера Ірину Гав’юк, які працюватимуть у амбулаторії.
Після перерізання символічної стрічки всі присутні оглянули приміщення амбулаторії, познайомились із медперсоналом, бажаючі навіть побували на прийомі у лікаря.