До Дня Героїв Хмельницький міський голова Олександр Симчишин привітав учасників війни на сході України: двадцять троє з них отримали відзнаку «Воля і мужність» та матеріальну допомогу, а чотирьом учасникам російсько- української війни покращили житлові умови (трьом воїнам міський голова вручив документи на три квартири, один ветеран отримав співфінансування 50/50 на придбання житла). Загалом понад двісті хмельничан, учасників Революції гідності та бойових дій, вже отримали такі відзнаки та майже сто сорок родин бійців покращили житлові умови завдяки допомозі міста. 

– Цього дня маємо нагоду ще раз згадати українських лицарів княжої доби, козаків, січових стрільців, холодноярців, вояків УПА і Другої світової війни, – звертаючись до присутніх, сказав Олександр Сергійович. – Ми вклоняємося подвигу Героїв Небесної Сотні та російсько-української війни, бо жорстока боротьба за цілісність і соборність України триває й донині. Ми свідки справжнього героїзму, який демонструють наші воїни на сході України, проливаючи кров за можливість нам жити у вільній і цивілізованій країні.
Міська влада робить усе належне, щоб родини воїнів російсько-української війни, які втратили своїх близьких, відчували турботу та увагу. Двоє Героїв Небесної Сотні та тридцять п’ять хмельничан, які загинули на цій війні, удостоєні звання «Почесний громадянин міста Хмельницького». Починаючи з 2016 року, понад 130 ветеранів та сімей загиблих Героїв отримали житло або відшкодування коштів на його придбання «Ми надаємо постійну допомогу захисникам України у праце- влаштуванні, соціально-психологічній реабілітації, безкоштовному оздоровленні їх самих та членів сімей у рекреаційному центрі «Берег надії». Вітаю усіх із Днем Героїв!» – підсумував Олександр Симчишин.