На своє засідання члени правління Союзу промисловців та підприємців і Об’єднання організацій роботодавців Хмельницької області (ХСПП і ХООР) не збиралися понад півтора року. Сталося це через карантинні обмеження. За означений період накопичилося чимало проблем і запитань. У галузі промислового виробництва в державі спостерігається тенденція до падіння результатів. За перший квартал нинішнього року воно склало два відсотки.

Стався нонсенс – Верховна Рада затвердила бюджет на 2021 рік, за відсутності в уряду програми дій.
У такій надзвичайній ситуації Антикризова рада громадських організацій України, яку очолює відомий політик і керівник Анатолій Кінах, запропонувала важливий документ – «Платформу економічного патріотизму: невідкладні заходи». Над нею працювали керівники, вчені, експерти та фахівці з понад 60 різноманітних структур. Серед них Український союз промисловців і підприємців, Федерація роботодавців, Академія наук України, Торгово-промислова палата, Незалежна асоціація банків, асоціація малих міст, асоціація фермерів та сільськогосподарських підприємств та багато інших авторитетних організацій.
«Платформа економічного патріотизму» передусім адресована Президенту, Верховній Раді та уряду.
Приємно відзначити, що презентувати її Анатолій Кінах вирішив на Хмельниччині під час розширеного засідання правління ХООР та ХСПП.

Детальныше читайте на шмальтах газети "Подільські вісті" від 24 червня за № 25.