Сьогодні 12 молодих людей, які пройшли стажування у структурних підрозділах міської ради, отримали сертифікати, рекомендаційні листи та були зараховані у кадровий резерв. Двом стажистам запропонували роботу і вже найближчим часом вони зможуть стати частиною колективів структурних підрозділів міськради.

За результатами попередніх трьох етапів стажувань роботу в місцевому самоврядуванні чи комунальних структурах отримали 6 молодих хмельничан.
Метою програми стажування є самореалізація молоді та її залучення до роботи в органах місцевого самоврядування, надання можливості громадянам України взяти безпосередню участь в роботі виконавчих органів місцевого самоврядування, набути досвід роботи та створити умови для професійного зростання і успішної суспільно-політичної діяльності. Програма здійснюється на принципах прозорості, політичної незаангажованості та відповідальності.
До стажування допускаються громадяни України віком до 25 років, які мають початковий, бакалаврський або магістерський рівень вищої освіти, продовжують навчання, тимчасово не працюють або працюють на умовах неповного робочого часу, не притягувались до кримінальної відповідальності, вільно володіють державною мовою, мають навички роботи на комп’ютері та оргтехніці.