Відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Сьогодні на звернення громадян відповідав міський голова Олександр Симчишин. Протягом години пролунало 10 дзвінків, хмельничани порушили майже 20 питань. Хвилювало дозвонювачів транспортне сполучення, порушення режиму тиші у вечірній час, облаштування спортивних майданчиків, виділення житла для дітей-сиріт тощо.

Декілька звернень стосувалися порушення режиму тиші після 22.00. Скаржилися хмельничани на гучні компанії в дворах багатоквартирних будинків, на заклади громадського харчування, гучну музику в автомобілях.
 «Ми поспілкуємося з поліцією з цього приводу. Є законодавство про захист громадян від шуму і його потрібно дотримуватися», - пообіцяв Олександр Сергійович.
Наступний дозвонювач цікавився чи буде облаштовано стадіон біля школи №25.
«Ми цього року робимо стадіони в школах №12, 22, 31. Нещодавно відкрили спортивний майданчик у Пирогівцях.
В переліку робіт у нас цей стадіон є, трішки пізніше будемо починати роботи. Ми спочатку біля всіх шкіл побудуємо маленькі майданчики, а потім будемо братися за великі, там де це дозволяє площа», - розповів міський голова.
Мешканка мікрорайону Гречани просила сполучити транспортним маршрутом мікрорайони Гречани та Ружичну. Також вона озвучила пропозицію, щоб тролейбуси, які йдуть в депо з мікрорайону Гречани, спочатку їхали на зупинку «Юність» і таким чином довозили людей у центральну частину міста.
  «Ми плануємо на Ружичну додаткові маршрути, зараз купуємо вісім нових автобусів. Новий маршрут з даного мікрорайону буде йти до центру. А щодо руху тролейбусів, які йдуть в депо, до зупинки «Юність», то це хороша ідея. Ми пропрацюємо Вашу пропозицію», - зазначив міський голова.
За підсумками телефонної лінії керівники відповідних виконавчих органів міської ради отримають доручення для розв’язання порушених питань з наступним наданням жителям міста письмових відповідей.