Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Під головуванням міського голови Олександра Симчишина члени виконавчого комітету розглянули 13 питань порядку денного.

«Позачергове засідання виконавчого комітету спричинене, в першу чергу, необхідністю внесення на розгляд сесії змін до бюджету», - зазначив Олександр Сергійович.
Внесення змін пов’язано з необхідністю забезпечення коштами для оплати теплопостачання закладів бюджетної сфери.
«Перевиконання власних доходів становить 38,3 млн грн, з яких 38,2 млн грн буде спрямовано на оплату теплопостачання бюджетних установ», - зазначив начальник фінансового управління Сергій Ямчук.
Також відбудеться перерозподіл 17,3 млн грн між розпорядниками коштів. Зокрема, 3,7 млн грн піде на забезпечення надання освітніх послуг спортивним ліцеям, 1,4 млн грн на початкову школу №1 у мікрорайоні Озерна, 1,9 млн грн спрямують на продовження облаштування спортивного майданчика (ЗОШ № 12), 1 млн грн на продовження реконструкції відділення невідкладної допомоги та реанімації у дитячій лікарні, 1 млн грн на співфінансування програм по ремонту багатоквартирних житлових будинків та підтримки ОСББ, 2 млн грн на будівництво вулиці Мельникова тощо.
«Фактично все йде на додаткове фінансування енергоносіїв бюджетних установ для того, щоб можна було пройти половину жовтня, листопад і грудень», - підсумував міський голова.
Члени виконкому затвердили тариф на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів на території міста Хмельницького. Так, тарифи на послуги з користування відведеними майданчиками для платного паркування одного транспортного засобу по Львівському шосе та по проспекту Миру затверджено на рівні 15 грн за годину паркування.
Традиційно прийняли рішення про надання дозволу на вчинення правочинів щодо майна, співвласниками якого є та право користування яким мають малолітні.