Оприлюднюється для обговорення проєкт регуляторного акта – проєкт рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26.03.2021 №267 «Про затвердження комплексних схем розміщення тимчасових споруд, архітипів тимчасових споруд та Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території парків і скверів міста Хмельницького».

Проєкт розроблений з метою створення сприятливого середовища та розширення можливостей для суб’єктів господарювання для здійснення підприємницької діяльності на території парків і скверів міста Хмельницького та на виконання рекомендацій адміністративної колегії Південно - Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 040.06.2021 року №72/18-рк/к щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.
З повним текстом проекту та аналізу регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Хмельницької міської ради у розділі «Регуляторна політика».
Зауваження та пропозиції від населення міста приймаються в письмовій формі протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення вищезазначеного проекту та аналізу регуляторного впливу за адресою його розробника: управління торгівлі Хмельницької міської ради, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 88, тел.: 65-11-41, електронна адреса – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..