Заступник міського голови Микола Ваврищук зустрівся із експертом служби німецької економіки з міжнародного співробітництва «Senior Experten Service GmBH» Томасом Вінцером. Експерт приїхав в Україну на запрошення управління економіки Хмельницької міської ради з метою надання консультаційної підтримки в створенні індустріального парку. Протягом місяця Томас Вінцер працюватиме в Хмельницькому.

«Ми раді вас вітати в Хмельницькому. Наше місто активно розвивається і постійно шукає нові можливості для цього. Зараз ми працюємо над багатьма великими інфраструктурними проектами, одним з яких є індустріальний парк «Хмельницький». Сподіваємося, що ви зможете допомогти та ваш досвід стане нам в нагоді. По індустріальному парку завершені всі процедури формування, відведено земельну ділянку та затверджено керуючу компанію, яка буде займатися розвитком цього проекту», - зазначив Микола Ваврищук.
Микола Ваврищук також розповів про позитивний досвід співпраці з волонтером Корпусу Миру США Аланом Янгом, який розпочинав проект «Розумне довкілля. Хмельницький». Цей проект передбачає зміни всієї системи поводження з відходами в місті, будівництво сміттєпереробного комплексу, рекультивацію міського полігону.
«Я працював у Швейцарії з питань індустріальних парків. Моєю спеціалізацією була організація транспортної мережі», - розповів Томас Вінцер.
На завершення зустрічі заступник міського голови висловив сподівання, що співпраця буде продуктивною.