У рамках угоди про споріднення триває робочий візит делегації нашого побратимського міста Наманган (Узбекистан) до Хмельницького.

Сьогодні відбулась офіційна зустріч делегації з міським головою Олександром Симчишиним, представниками міської ради, освітньої галузі міста та бізнес-спільноти. На зустрічі більш детально обговорили результати співпраці між містами, напрацювання та напрями взаємодії на майбутнє.
На завершення зустрічі підписано Угоду про співпрацю між Хмельницькою торгово-промисловою палатою та торгово-промисловою палатою Наманганської області.
У складі делегації до Хмельницького завітали представники хокиміяту Наманганської області та міста Наманган, директор торгово-промислової палати, директор навчального моноцентру і керівники підприємств легкої промисловості та з виробництва будівельних матеріалів.
Вчора гості ознайомилися з роботою навчально-наукової лабораторії «Технології моди» Хмельницького національного університету, де обговорили можливі напрями співпраці в освітній сфері.
Також делегація відвідала підприємство «WD textile», що спеціалізується на створенні ексклюзивного мережива, машинній вишивці бісером, паєткою, ручній вишивці, включаючи 3D. Таке виробництво дуже зацікавило представників Намангану, оскільки не має аналогів у Намангані.
На подальший час заплановано ряд робочих зустрічей та B2B переговорів для налагодження двостороннього співробітництва.