У Городоцькій громаді розпочала роботу Молодіжна рада, яка об’єднала майже два десятки небайдужої активної молоді. Очолила креативників Катерина Бігняк, секретарем стала Аліна Барчишена.

Члени Молодіжної ради поділилися на групи за інтересами та склали план роботи на два останніх місяці 2021 року, інформує Сергій Щур, заступник начальника відділу культури, національностей, релігій та туризму Городоцької міської ради, член молодіжної ради: «А також, аби кожен член Ради зміг ефективно працювати у напрямку, де найбільше компетентний, ми поділилися на команди за інтересами: «Сім’я, друзі, дозвілля»; «Бізнес та особистий розвиток»; «Дозвілля шкільної молоді».
Роботу новостворена організація розпочала із ідеї Аліни Барчишеної – благодійності: рішення допомогти дітям із малозабезпечених сімей. «Часто такі дітки не отримують подарунків до Дня Святого Миколая через фінансові труднощі батьків, — прокоментувала ініціаторка. — Добродіями, які їм у цьому допоможуть, можуть стати члени Молодіжної ради». Тому наразі потрібно скласти список таких сімей та з’ясувати, чого дітки, які там зростають, насправді потребують.
У рамках першого засідання Городоцької Молодіжної ради відбулася прекрасна презентація про історії успіху відомих в Україні підприємців, поінформував Сергій Щур: «Учні школи природничого напрямку цікаво розповіли матеріал та підготували чудову презентацію, відібравши по три топ-цитати успішних бізнесменів, як-от: «Своїм успіхом я зобов’язаний сім’ї» (Дубілет), «Перший крок до креативності – наївність», «Швидкість важливіша за перфекціонізм», «Станьте брендом, який люблять»…