Фази Місяця у вересні 2023 року: спадаючий – з 1 по 14 вересня; новий – 15 вересня (в знаку Діва); зростаючий місяць – 16-28 вересня; повний – 29 вересня (в знаку Овен); спадаючий місяць – 30 вересня.
Сприятливі дні у вересні для всіх знаків Зодіаку: 5, 6, 7, 12, 13, 15, 19, 20 і 21 числа.
Несприятливим є 29 вересня. Всі інші дати особливого впливу не матимуть на вас і ваше оточення.

Овни
Початок осені буде багатим на емоції та знайомства. Можуть з’явитися нові авторитети, які підштовхнуть і допоможуть зробити прорив. У фінансовій сфері місяць не обіцяє спонтанних доходів, але сміливо плануйте серйозні покупки на майбутнє.
Тельці
Тельці зможуть переосмислити підходи до різних ситуацій у житті. Є ймовірність, що з’являться думки про зміну роботи, місця проживання чи очищення кола знайомих. Настав час позбутися всього токсичного.
Близнюки
Не треба засмучуватися, якщо перші дні вересня не потішать вдалим збігом обставин. Подивіться на це під іншим кутом, і помітите, що доля відводить вас якомога далі від поганого шляху, підказуючи легшу і коротку дорогу до мети. Виявіть терпіння до своєї другої половинки – можуть виникнути суперечки через гроші.
Раки
Не варто поспішати у прийнятті рішень. Прислухайтеся до порад близьких. У професійній сфері Ракам слід докласти зусиль. Зараз саме час проявити свої таланти і розширити горизонти, чи то в бізнесі, чи кар’єрі. Самотнім серцям вересень обіцяє знайомства.
Леви
У вересні зможете побудувати фундамент для майбутніх звершень. Не потрібно вплутуватися в конфлікти в колективі і тримайтеся максимально далеко від пліток. Крім того, можете розраховувати на несподіваний дохід.
Діви
Здолаєте чимало перешкод на шляху. І головна з них – ваша невпевненість у собі. Важливо, щоб усі висновки, які зробите, застосовувати в житті. Зірки обіцяють багато вдалих подій та перспективних знайомств. Час діяти.
Терези
Потрібно дослухатися до своєї інтуїції, і це убезпечить від ненадійних людей та небезпечних авантюр. У справах сімейних варто уникати уїдливих зауважень та суворої критики на адресу коханих людей. Конфлікти позначаться на здоров’ї, тож уникайте їх.
Скорпіони
Зараз буде дуже яскраво видно егоцентричних, токсичних людей, які “дружать” з вами через власну вигоду. І тут не варто грати в дипломатію. Сміливіше відстоюйте себе та свої межі. Наприкінці місяця зверніть увагу на харчування.
Стрільці
Більше уваги та часу приділяйте сім’ї. Можливо, ви надто акцентуєтеся на робочих моментах і проблемах, забуваючи про найголовніше. У фінансових справах зірки обіцяють додаткове джерело доходів.
Козороги
Займіть вичікувальну позицію, і шукайте відповідний момент для дій. Багато людей сприятимуть вашому успіху. Треба приборкати свою впертість, адже бажання завжди здобувати перемогу в суперечках буде їх провокувати.
Водолії
Початок вересня – вдалий час для творчості. Тому не лінуйтеся, сміливо записуйте ідеї і беріться за їх реалізацію. У любовній сфері не поспішайте, бо ваша рішучість може відлякати партнера.
Риби
Вересень обіцяє удачу у вирішенні побутових та фінансових питань. З’явиться чимало людей, які допоможуть слушними порадами. Головне – дослухатися до них. У плані здоров’я зірки радять бути уважнішими до себе. Не ігноруйте симптоми хвороби – розв’язуйте проблему тут і зараз.